Немската авиокомпания Lufthansa казва Да на промяната с новата си глобална

...
Немската авиокомпания Lufthansa казва Да на промяната с новата си глобална
Коментари Харесай

Lufthansa казва Да на промяната с нова кампания

Немската самолетна компания Lufthansa споделя " Да "  на смяната с новата си световна акция #SayYesToTheWorld.

Рекламната акция към този момент започва.Тя включва лотария #SayYesToTheWorld, която дава опция на участниците да завоюват самолетни билети . Всеки може да взе участие в играта на адрес www.lufthansa.com/sayyes, като уточни място на виртуалното земно кълбо, което желае да посети, и избере " Да! ". Печелившият ще получи два двупосочни билета Бизнес класа за междуконтинентални полети. Участникът, класирал се на второ място, ще получи два двупосочни билета Икономична класа за междуконтинентални полети.

Участниците на трето и четвърто място ще получат по два двупосочни билета икономична класа до дестинация в Европа.

Играта ще се организира до 15 април 2018 година, а печелившите участници ще бъдат определени през май 2018 г. 

Послението е: " Кажете " Да "  на света, преоткрийте го и го покорете с отворено сърце ". Кампанията се осъществя на много пазари по целия свят посредством разнообразни информационни канали.

Това е една от най-новаторските акции в историята на авиопревозвача - задачата ѝ е да предизвика обичайните схващания и стандарти и по едно и също време да покаже неизмеримото благосъстояние, което пътешестването носи. Тя окуражава да отворим сетивата си за света, поставяйки въпроси, които разсънват съзнанието и ни дават опция да приемем пътуването като източник на ентусиазъм.

Част от интегрираната акция са монтирани от Lufthansa самолетни седалки на публични места в Мюнхен, Шанхай и Ню Йорк, на които минувачите имат опция да седнат и да отговорят на въпроса „ Защо обичате света? “.

Кампанията не борави с изказвания, а задава отворени въпроси, чиито отговори да дават израз на неповторимите персонални прекарвания на участниците, показва още компанията в известие. Инициативата е част от неотдавна показания нов дизайн на марката, включващ нов образ на самолетите, показан по случай 100-годишния празник на логото на Lufthansa – жеравът.

С създаването и реализацията на акцията са ангажирани организациите Kolle Rebbe – създатели на креативната концепция, DDB – цифрови връзки и Mindshare – медийно обмисляне.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР